instagram

27 Ocak 2016 Çarşamba

FARMASİ PURE HERBAL EL KREMİ

Merhaba bugün size en sevdiğim el kremlerinden birinden bahsedeceğim. Farmasi nin içeriklerinin temiz olduğunu ve bitkisel olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu krem de içinde bir çok bitki özünü barındırıyor.


  Kremin yapısı oldukça kalın. Bunun sebebi kremin koruyucu el kremi olması yani yoğun çalışan eller için özel olarak tasarlanmış. Sürdüğünüz anda elinizin üzerinde bir tabaka olduğunu hissediyorsunuz. Nemlendirme özelliği fazla yok ama zaten dediğim gibi koruyucu olmasından kaynaklı. Pure Herbal serisi bir çok bitki özünü içeriğinde bulunduran özel bir seri çeşitli şampuan ve saç bakım maskeleri de var.




Kremin içeriği yandaki gibi. En önemli noktalardan biride kokusu. Çok yoğun ve kalıcı (bana göre) nefis bir kokusu var. Ama kokuya hassasiyeti olan insanlar için tavsiye etmem. Sizde Farmasi nin bu kremine ulaşmak ya da bir çok ürününe ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz
http://www.farmasin.com/

https://www.facebook.com/farmasikulubuturkiye

https://www.instagram.com/farmasi_kulubu_turkiye/

https://www.youtube.com/channel/UCFYdyw7d-eLQ78fXtxf3EcQ


beni instagram üzerinden takip etmek isterseniz https://www.instagram.com/guzelkadinolalim/   linkine tıklamanız yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Giyiver.com Alışverişim

Herkese merhaba öncelikle şunu söylemek isterim internetten alışveriş olayına karşı çok tedirginim özellikle kıyafet ve ayakkabı konusunda. ...